Lakberendezési Konferencia

ONLINE

Hogyan vidd bele a személyiséged otthonod berendezésébe, hogy az valóban lakásból otthonná váljon? Miként tedd stresszmentes, nyugodt hellyé? Hogyan alakítsd ki a fókuszpontokat, amik különlegessé teszik a teret? Milyen módon kezdj hozzá krétafestékkel egy megunt bútor újjá varázsolásához? Hogyan válassz képeket a falra?

Ezekre mind választ kapsz öt online előadáson!

eLŐADÁSOK

Válts online konferencia jegyet és az alábbi öt, egyenként 25 perces előadáshoz fogsz hozzáférni.

Krivarics Ditta – Otthonkommandó:
Az Otthonod Te vagy! Avagy, hogyan lesz lakásból otthon

Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat… És egyben a legnagyobb bók, amit kaphatunk! A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet. Ennek pedig megvannak a megfelelő lakberendezési eszközei. Ezeken túl időre és türelemre lesz szükséged, mert ez egy lassú és hosszú folyamat…

Bitay Andi – Maison blog:
Minimalista otthon – így adj teret az igazán fontos dolgoknak

Mitől válik nyugodt és stresszementes hellyé az otthon? Hogyan tudod igazán megbecsülni a tárgyaidat és mik azok a kérdések, amelyek segíthetnek az elengedésben? A minimalizmus segít rávilágítani arra, hogy mi az igazán lényeges, és az állandó vásárlás helyett az időtálló tárgyakban megtalálni a boldogságot.

Török Tünde – MyMuseum Galéria:
Önkifejezés művészettel – Meséljenek rólad a képek a falon!

Mutasd meg, mi tetszik, és megmondom ki vagy! Mindenki fogyaszt művészetet, és az egyik ok, amiért erre szükségünk van az, hogy a belső világunkkal segít kapcsolatot teremteni. A filmek, amiket nézel, a könyvek, amiket olvasol kirajzolják a személyiséged, nem is véletlen, hogy barátainkkal sokszor szeretjük ugyanazokat a műveket. Hasonlóan segítenek kapcsolódni a lelki világunkhoz a képeink is, amiket a falra teszünk. Hogyan legyünk önazonosak, hogyan segítenek a lakásunkban lévő alkotások jóban lenni önmagunkkal? Hogyan válasszunk úgy műveket, hogy azok a számunkra igazán fontos dolgokra emlékeztessenek a hétköznapokban?

Lakberendezési Konferencia Vintage Piac

Lakberendezési Konferencia

Gergely Andi – Az Asztalom Műterem és Műhely
DIY – Csináld Magad – Bútorfestéssel

Az otthonunk idővel velünk együtt változhat: mi abban nyújtunk neked segítséget, hogy ehhez ne kelljen minden alkalommal új dolgokat vásárolnod: csináld magad és szabd a saját ízlésedre! Különböző DIY technikákhoz, szín- és anyagválasztásokhoz igyekszünk segítséget nyújtani, gyakorlati tippeket adunk, és példákkal adunk inspirációt, hogy merj belevágni te is! Megmutatjuk hogyan alakíthatod át otthonod saját kezűleg egyszerűen, gyorsan az Annie Sloan Chalk Paint krétafestékkel és az IOD Iron Orchid Design dekorációs termékeivel.

Vinkovics Zsuzsa – VIZSUart lakberendezés
Öröm hazamenni, élmény otthon lenni!

Álomotthonunk elérése ugyan egy sok lépcsős tervezés eredménye, de koncepciónk összeállításában mindig kell, hogy meghatározzuk azokat a részeket, azokat a fókuszpontokat, amelyek hatást gyakorolnak a térre, s mágnesként ragadják meg és vezetik tekintetünket. Nélkülük otthonaink unalmassá válnak, s hiába a szép, igényes anyagok, a “wou” érzés mégis elmarad. Csüggedésre azonban semmi ok, mert ezen, hangsúlyos színek beemelésével, vagy a bútorok átrendezésével, akár egyedi lámpák befüggesztésével, kiegészítők behelyezésével, könnyedén segíthetünk. S így aztán, öröm lesz hazamenni, s élmény otthon lenni! 🙂

Előadók

Bitay Andrea, blogger

maisonblog.hu

Bitay Andi 3 éve írja jelenlegi blogját, a Maison-t, tavaly pedig elindította Podcast csatornáját Kacatmentes otthon néven. Instagramon rendszeresen osztja meg tapasztalatait és tippjeit a minimalista és környezettudatos életmódról.

Fotó: Baté Mia

Gergely Andi, Az AsztaLom

azasztalom.hu

Az Asztalom Műteremben és Műhelyben hetedik éve foglalkozunk színtanácsadással bútorfestéssel egyedi megrendelésre: Nemes-Gergely Erika művészeti vezető és Gergely Andi kreatív tervező. Workshopok keretein belül megmutatjuk hogyan alakíthatod át otthonod saját kezűleg egyszerűen, gyorsan az Annie Sloan Chalk Paint krétafestékkel és az IOD Iron Orchid Design dekorációs termékeivel, ezeknek a márkáknak hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk. Látogass el műhelyünkbe is, melynek varázslatos színes világa, legyen inspiráció számodra.

Gergely Andi Az Asztalom

Krivarics Ditta

Krivarics Ditta, lakberendező

otthonkommando.huEgy igazi otthon a számomra – azon túl, hogy alaposan megtervezett és tökéletesen funkcionál – eklektikus, tükrözi az ott élők személyiségét, olyan tárgyakkal van megtöltve, amelyeknek története van. Inkább legyen egy kicsit tökéletlen, kaotikus, mint modoros. Kell a humor és egy-egy meghökkentő vagy oda nem illő tárgy. Az otthonunkat kialakítani hosszú folyamat, nem biztos, hogy rögtön megtaláljuk a megfelelő asztalt vagy szőnyeget, a tárgyak felkutatása olyan, mintha kincset keresnénk. Legyél nyitott!

Török Tünde, galéria tulajdonos

mymuseum.co

Török Tünde több év magyar és nemzetközi galériás munka után három éve kezdett el vállalkozóként foglalkozni kortárs képzőművészettel, amikor Szendrő Veronikával megalapították a MyMuseum Galériát. Fontos céljuk, hogy tehetséges művészek képviseletével, izgalmas kiállításokkal és átgondolt művészeti programmal biztosítsák a magas minőséget és számos programmal és megfizethető árakkal közelebb hozzák a kortárs képzőművészetet a szép, egyedi és igényes iránt elkötelezett érdeklődőknek. Irodaterek, otthonok, művészeti gyűjtemények számára kínálnak műtárgyakat, egyedi ajánlatok készítését is vállalva.

Török Tünde

Lakberendezési konferencia lakberendezési tippek

Vinkovics Zsuzsa, lakberendező

vizsuart.hu

Megismerni másokat, feltérképezni egy lakótér adottságát és megteremteni egy harmonikus, személyre szabott otthont úgy, hogy a saját kézjegyem is felismerhető legyen benne. Számomra ez teszi a lakberendezést egy összetett és izgalmas feladattá. Lakberendezői látásmódomat a természetesség, a részletek iránti érzékenység és a jó értelembe vett egyszerűség alapjaiban határozza meg. Mindenféle irányzatban szeretek elmélyedni, és azt a megbízók igényeihez igazítani, a funkcionalitásra lefordítani.

Online konferencia jegy

3.490HUF
  • Inspiráló előadások
  • Gyakorlati tippek
  • Szakértő előadók

Áraink Forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.

Hírlevél

Szeretnél értesülni hasonló rendezvényeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Kérdésed merült fel a konferenciával kapcsolatban? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és megadott e-mail címeden felvesszük veled a kapcsolatot!