Lakberendezési Konferencia online jegy

3 490 Ft

Hogyan vigyük bele a személyiségünket az otthonunkba, hogy lakásból valóban otthonná váljon? És mitől lesz stresszmentes, nyugodt hely? Hogyan kezdj bele a bútorfestésbe otthon, hogy megunt bútorod újjá varázsold krétafestákkel? Milyen eszközökkel teremtheted meg és mi a jelentősége a fókuszpontnak? Hogyan válassz képeket a falra? Ezekre a kérdésekre most választ kaphatsz!

A 2020. szeptember 12-ei Lakberendezési Konferencia mind az öt előadását online elérhetővé tettük, hogy mindössze egy online konferenciajegy megvásárlásával rengeteg hasznos tudáshoz, lakberendezési ötlethez, DIY tipphez hozzájuthass!

Tedd a terméket a kosárba, fizesd ki online, és már küldjük is e-mailben a videók elérhetőségét.

A videók 2020. november 30-ig elérhetőek.

Elfogyott

Kategória:

Előadások

Krivarics Ditta – Otthonkommandó:
Az Otthonod Te vagy! Avagy, hogyan lesz lakásból otthon

Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat… És egyben a legnagyobb bók, amit kaphatunk! A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet. Ennek pedig megvannak a megfelelő lakberendezési eszközei. Ezeken túl időre és türelemre lesz szükséged, mert ez egy lassú és hosszú folyamat…

Bitay Andi – Maison blog:
Minimalista otthon – így adj teret az igazán fontos dolgoknak

Mitől válik nyugodt és stresszementes hellyé az otthon? Hogyan tudod igazán megbecsülni a tárgyaidat és mik azok a kérdések, amelyek segíthetnek az elengedésben? A minimalizmus segít rávilágítani arra, hogy mi az igazán lényeges, és az állandó vásárlás helyett az időtálló tárgyakban megtalálni a boldogságot.

Török Tünde – MyMuseum Galéria:
Önkifejezés művészettel – Meséljenek rólad a képek a falon!

Mutasd meg, mi tetszik, és megmondom ki vagy! Mindenki fogyaszt művészetet, és az egyik ok, amiért erre szükségünk van az, hogy a belső világunkkal segít kapcsolatot teremteni. A filmek, amiket nézel, a könyvek, amiket olvasol kirajzolják a személyiséged, nem is véletlen, hogy barátainkkal sokszor szeretjük ugyanazokat a műveket. Hasonlóan segítenek kapcsolódni a lelki világunkhoz a képeink is, amiket a falra teszünk. Hogyan legyünk önazonosak, hogyan segítenek a lakásunkban lévő alkotások jóban lenni önmagunkkal? Hogyan válasszunk úgy műveket, hogy azok a számunkra igazán fontos dolgokra emlékeztessenek a hétköznapokban?

Gergely Andi – Az Asztalom Műterem és Műhely
DIY – Csináld Magad – Bútorfestéssel

Az otthonunk idővel velünk együtt változhat: mi abban nyújtunk neked segítséget, hogy ehhez ne kelljen minden alkalommal új dolgokat vásárolnod: csináld magad és szabd a saját ízlésedre! Különböző DIY technikákhoz, szín- és anyagválasztásokhoz igyekszünk segítséget nyújtani, gyakorlati tippeket adunk, és példákkal adunk inspirációt, hogy merj belevágni te is! Megmutatjuk hogyan alakíthatod át otthonod saját kezűleg egyszerűen, gyorsan az Annie Sloan Chalk Paint krétafestékkel és az IOD Iron Orchid Design dekorációs termékeivel.

Vinkovics Zsuzsa – VIZSUart lakberendezés
Öröm hazamenni, élmény otthon lenni!

Álomotthonunk elérése ugyan egy sok lépcsős tervezés eredménye, de koncepciónk összeállításában mindig kell, hogy meghatározzuk azokat a részeket, azokat a fókuszpontokat, amelyek hatást gyakorolnak a térre, s mágnesként ragadják meg és vezetik tekintetünket. Nélkülük otthonaink unalmassá válnak, s hiába a szép, igényes anyagok, a “wou” érzés mégis elmarad. Csüggedésre azonban semmi ok, mert ezen, hangsúlyos színek beemelésével, vagy a bútorok átrendezésével, akár egyedi lámpák befüggesztésével, kiegészítők behelyezésével, könnyedén segíthetünk. S így aztán, öröm lesz hazamenni, s élmény otthon lenni! 🙂

Előadók

Bitay Andrea, blogger
maisonblog.hu

Bitay Andi 3 éve írja jelenlegi blogját, a Maison-t, tavaly pedig elindította Podcast csatornáját Kacatmentes otthon néven. Instagramon rendszeresen osztja meg tapasztalatait és tippjeit a minimalista és környezettudatos életmódról.

Gergely Andi, Az AsztaLom
azasztalom.hu

Az Asztalom Műteremben és Műhelyben hetedik éve foglalkozunk színtanácsadással bútorfestéssel egyedi megrendelésre: Nemes-Gergely Erika művészeti vezető és Gergely Andi kreatív tervező. Workshopok keretein belül megmutatjuk hogyan alakíthatod át otthonod saját kezűleg egyszerűen, gyorsan az Annie Sloan Chalk Paint krétafestékkel és az IOD Iron Orchid Design dekorációs termékeivel, ezeknek a márkáknak hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk. Látogass el műhelyünkbe is, melynek varázslatos színes világa, legyen inspiráció számodra.

Krivarics Ditta, lakberendező
otthonkommando.hu

Egy igazi otthon a számomra – azon túl, hogy alaposan megtervezett és tökéletesen funkcionál – eklektikus, tükrözi az ott élők személyiségét, olyan tárgyakkal van megtöltve, amelyeknek története van. Inkább legyen egy kicsit tökéletlen, kaotikus, mint modoros. Kell a humor és egy-egy meghökkentő vagy oda nem illő tárgy. Az otthonunkat kialakítani hosszú folyamat, nem biztos, hogy rögtön megtaláljuk a megfelelő asztalt vagy szőnyeget, a tárgyak felkutatása olyan, mintha kincset keresnénk. Legyél nyitott!

Török Tünde, galéria tulajdonos
mymuseum.co

Török Tünde több év magyar és nemzetközi galériás munka után három éve kezdett el vállalkozóként foglalkozni kortárs képzőművészettel, amikor Szendrő Veronikával megalapították a MyMuseum Galériát. Fontos céljuk, hogy tehetséges művészek képviseletével, izgalmas kiállításokkal és átgondolt művészeti programmal biztosítsák a magas minőséget és számos programmal és megfizethető árakkal közelebb hozzák a kortárs képzőművészetet a szép, egyedi és igényes iránt elkötelezett érdeklődőknek. Irodaterek, otthonok, művészeti gyűjtemények számára kínálnak műtárgyakat, egyedi ajánlatok készítését is vállalva.

Vinkovics Zsuzsa, lakberendező
vizsuart.hu

Megismerni másokat, feltérképezni egy lakótér adottságát és megteremteni egy harmonikus, személyre szabott otthont úgy, hogy a saját kézjegyem is felismerhető legyen benne. Számomra ez teszi a lakberendezést egy összetett és izgalmas feladattá. Lakberendezői látásmódomat a természetesség, a részletek iránti érzékenység és a jó értelembe vett egyszerűség alapjaiban határozza meg. Mindenféle irányzatban szeretek elmélyedni, és azt a megbízók igényeihez igazítani, a funkcionalitásra lefordítani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lakberendezési Konferencia online jegy” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük